Motorsport

Racer
Motorsport als hobbyist of professional?

De motorsport is voor jou een superleuke en stoere sport, maar brengt wellicht ook wel wat kosten met zich mee.

Is het zadel van jouw motor stuk?

 Of het motorpak beschadigd?

Of de motortas versleten?

Extra kosten die je toch liever zou vermijden?

Eerst en vooral, waarom onmiddellijk iets nieuws kopen? Hou je er ook rekening mee dat deze stukken vaak prima hersteld kunnen worden?
Bovendien, zijn deze herstellingen vaak meer dan de moeite waard in verhouding tot de prijs van jouw kostbaar artikel.

Daarom zijn motorsporters vaak op zoek naar een speciaalzaak die hun pak kan vermaken, herstellen of voorzien van een belettering.
Ook motorzadels zijn vaak aan vernieuwing toe.
Daarnaast heeft men ook al weleens zin in een nieuwe tas of een tas die perfect bij de moto past.

Bij Ledershop Cavents uit Merksplas zit je dan aan het juiste adres. 

We beschikken over de vereiste kennis, technieken en materialen om correcties aan kleding, tassen of zadels prima uit te voeren.
Daarnaast leveren we ook maatwerk, waardoor je opeens een uniek stuk krijgt. We hebben hierdoor al heel wat klanten blij gemaakt.

Op deze pagina zie je wat wij voor jou kunnen doen en vind je een aantal van onze realisaties.
Hopelijk mogen wij jou snel verwelkomen in onze zaak.

Herstellingen en correcties

Een motorpak raakt al wel eens beschadigd door een valpartij. Gooi het niet te snel weg; waarschijnlijk kunnen wij jou helpen. Als beschadigingen niet desastreus zijn, kunnen de geteisterde plaatsen met een speciale techniek zodanig gerestaureerd worden dat ze er op het oog terug splinternieuw uitzien. De nerf wordt terug zichtbaar en de kleur komt overeen met de originele afwerking. Het onderstaande beeld toont een beschadiging waarvan een stuk(bovenaan) met deze techniek hersteld  is.

Als het leder teveel geleden heeft, dan wordt het beschadigde stuk vervangen. De afwerking gebeurt dan met eerste keus nerfleder in een passende dikte en aangepast garen. Uw product is weer “zo goed als nieuw”!

Naast het deskundig herstellen, kunnen we ook correcties aan kledij uitvoeren. Verlengen, verkorten, verbreden of versmallen, u vraagt het maar.

Voorbeelden

Klik op een foto om de galerij te starten.

Motorzadels

Voor – Na

 

 


 

Herstellingen

Belettering

Het oog wil ook wat en dat is niet anders in de motorsport. Alsmaar meer motorrijders willen teksten, sponsorlogo’s of clubinfo op hun pakken. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Je kan kiezen uit belettering in leder in een brede waaier van kleuren en in zowat elk lettertype. Breng gerust jouw eigen ontwerp, embleem of afbeelding mee. We bekijken samen de mogelijkheden.

 

Meer info nodig? Vragen?