Lederwaren

Lederambacht

Wij verkopen handgemaakte lederwaren van ons eigen merk Caven.
Deze lederwaren zijn zowel ambachtelijk als uniek wat onze klanten erg appreciëren. Bovenal zijn ze van een oerdegelijke kwaliteit. In onze handgemaakte collectie vind je geen seriewerk. We maken van elk artikel slechts één of enkele stuks. De volgende keer gebruiken we misschien een andere ledersoort of passen we het model wat aan.
Wat het nog meer uniek maakt, is dat we verschillende ontwerpen kunnen personaliseren met een naam of bijvoorbeeld een tekening die we in het leder branden.
De lederwaren die we zelf maken, worden stuk voor stuk uit mooie lederhuiden vervaardigd. Hiervoor kloppen we aan bij leveranciers die ons kwalitatieve huiden kunnen leveren.
De kers op de taart: onlangs ontvingen we van de overheid een officiële erkenning van ambachtsman. Het logo vind je rechts op de site.

Hou je van authenticiteit?
  • Caven staat voor exclusiviteit, dus geen seriewerk of massaproductie; wel originaliteit en creativiteit.
  • Onze eigen artikelen zijn puur Belgisch en dit bovendien tegen een aannemelijke prijs.
Broekriemen

Op zoek naar een echt lederen broekriem in eerste keus leder? Wij verkopen broekriemen in verschillende maten en modellen, zowel voor jeans als voor geklede broeken. Vaak maken we onze riemen ook weer zelf. Kwaliteit gegarandeerd!
Al onze broekriemen zijn bovendien gemakkelijk in te korten. Uiteraard kan je bij ons ook een riem op maat laten maken of aangepast aan jouw wensen (met belettering, geldzakje, …).

Maatwerk … uniek werk!

Klanten kiezen voor maatwerk omdat zij iets uniek wensen of iets willen laten maken dat niet meer verkrijgbaar is.  Maatwerk is zeer specifiek en vraagt daarom vaak een intense voorbereiding.

Interesse in wat we zoal gerealiseerd hebben? Klik dan hier voor foto’s en een overzicht van vragen die we ontvingen van onze klanten.
Aarzel dus niet om de vraag te stellen. Wij kunnen geen wonderen verrichten, maar zullen doen wat mogelijk is.

Ook bedrijven of horecazaken kunnen bij ons terecht voor:

  • relatiegeschenken
  • tafellopers of onderleggers (in kunstleder)
  • een lederen agendahoes
  • een tasje voor uw gsm of beeper
  • sleutelhangers (met opdruk)
  • agendaomslagen

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verkoop van lederwaren

Naast onze eigen artikelen verkopen we in onze winkel een mooie collectie kleine lederwaren. We kiezen steevast voor degelijke en duurzame artikelen. Bovendien zorgen we voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
Kom dus gerust eens een kijkje nemen in onze authentieke winkel in Merksplas (zie contact) voor de aanschaf van een nieuwe portefeuille of portemonnee. Echt in leder uiteraard!

We blijven er ook van overtuigd dat je door een lederen artikel te zien, voelen en ruiken de beste keuze voor jouw aankoop kan maken.
Bovendien zal je verrast worden door de authenticiteit van onze winkel.

Lederen schorten, volledig handgemaakt.

Onze prijs: 105,-
Ook maatwerk mogelijk, eventueel tegen een meerprijs.
Voorbeeld: zie maatwerk

Impressies